The Time Of My Life.

Min vardag, mina tankar och mitt liv som mamma.

Fullt upp!

Publicerad 2014-01-31 21:15:07 i Allmänt,

Idag har det varit rull rulle hela dagen! Så nu är det lugnet efter stormen, alla i familjen sover, alla utom jag såklart! Ska alldeles strax försöka få i Olivia mat och hoppas på att hon slappnar av såpass att jag också kan sova! Hon är nämligen expert på att ta lång tid på sig innan hon kommer helt till ro, så en övertrött och övermätt tjej kanske lyckas somna till slut ;)


Evelina idag när hon pratade med faster Mia i sin leksakstelefon!

Det trodde jag inte!

Publicerad 2014-01-31 12:55:09 i Allmänt,

Att jag skulle erkänna att jag är så mycket tjej att jag inte ens kan byta torkare på bilen.. Men jag får vara med och se nu när al gör det och sen ska jag baskemej kunna dwt själv!

31 Januari -2014

Publicerad 2014-01-31 12:08:01 i Allmänt,

Ringa hit och ringa dit. Tycker inte att jag gör så mycket annat!
Idag ringer jag runt för Olivia, magproblem igen och nu är jag less på det! Hon ska inte behöva ha ont när det ska bajsas! Ska strax klä på barn och åka in mot byn och fixa lite ärenden och i eftermiddag/kväll så hade jah tänkt en riktig mysig familje kväll pch bara vara hemma och mysa! Fortsätter med det hela dagen imorgon också ;) För det är det bästa som finns att bara vara hemms och mysa :)

ÄNTLIGEN helg!

Publicerad 2014-01-30 22:21:29 i Allmänt,

Nu har Evelina fått helg iallafall! Gud så skönt, finns inge skönare än när vi får sova hur länge vi vill och ta dagen som den kommer utan att behöva åka någonstans.. Hade velat vara hemma hela dagen imorgon men har lovat pappa att vi ska dit så då är det bara att åka och vara där en liten stund!
Nu avslutar vi den här dagen med sista avsnittet av Revenge :)




vårat lilla hjärta!

Publicerad 2014-01-29 20:45:04 i Allmänt,

Olivia har det sä besvärligt på kvällarna, börjar mer och mer tro på att det är kolik som spökar eftersom hon är gnällig mycket på dagarna också ibland. Att se sitt barn ha så ont är nog det värsta som finns.. När man inte vet vad man längre ska göra för att trösta barnet.. Hon somnar för att hon är utmattad men vaknar efter några minuter igen lika ledsen..

29 Januari -2014

Publicerad 2014-01-29 09:48:37 i Allmänt,

Ny dag och nya möjligheter! Idag har jag mycket att stå i, men först ska jag passa på att mysa med det lilla ♥eftersom det stora är på dagis, sen är det full rulle hela dagen!

28 Januari -2014

Publicerad 2014-01-28 16:13:25 i Allmänt,

Igår flyttade vi ner sovrummet! Så otroligt skönt, allt gick så mycket bättre igår kväll och imorse, slapp väcka Olivia när Evelina vakna, hur skönt som helst, att hinna ha lite egentid med den stora damen på soffan innan lilla damen ska ha mat.
Idag är en såndär dag när jag är allmänt less, trött på att vara hemma hela dagarna med kinkiga barn.. Olivia har varit helt okej idag, hon var iställer gnällig hela dagen igår, och idag var det tydligen Evelinas tur, eller hon har kommit in i en väldigt gnällig period och gnäller mest hela dagarna.. Så imorgon blir det dagis för hennes del. Hon var ju hemma hela förra veckan och idag fick hon också stanna hemma då hon har haft gränsen till feber, men idag har hon inte haft feber och inte heller varit lika hängig. Så känner att hon måste få leka av sig. Hon behöver dagis, så är det bara. Kanske, kanske KANSKE hon blir lite roligare att ha och göra med.
 

Dagens!

Publicerad 2014-01-28 13:29:57 i Allmänt,

Och morgondagens också ;) Så skönt när man gör så mycket så att det räcker 2 dagar!


27 Januari -2014

Publicerad 2014-01-27 10:00:35 i Allmänt,

Igår somnade båda barnen i tid, och så vaknade Olivia jätte ledsen så att Evelina vaknade igen och hon somnade då inte förrän sent, så här hemma sover barnen fortfarande, har inte varit vaken alldeles för länge jag heller :p
Igår bestämde vi iallafall att vi för tillfälligt ska flytta ner sovrummet, känns som det bästa beslutet just nu innan vi kommer in i bättre kvällar och en natt med mer sömn! Så idag ska rummet tömmas som vi ska ha och när L kommer hem så flyttar vi ner sängar, åh vad jag längtar :)

26 Januari -2014

Publicerad 2014-01-26 19:34:39 i Allmänt,

Åh, vilken dag! Börjar lessna på att det ska dras hit och dit i min sambo, alla ska ha hjälp hela tiden, men på eftermiddagen har han hållt sig hemma iallafall! Vi har haft besök nästan hela dagen också, vilket jag inte heller tycker är okej men ibland är det bara att gilla läget! Så är det när vissa bara har möjlighet att komma och hälsa på när det är helg, och då är det klart att dom måste få komma!
Olivia har som vanligt varit väldigt gnällig nu på kvällen och Evelina har däckat i soffan för hon var så trött stackarn! Så snart verkar det som även mamman får ta kvällen ;)


25 Januari -2014

Publicerad 2014-01-25 09:23:23 i Allmänt,

Blev ingen bil igår, känns helt okej eftersom jag tycker det är viktigare att vi hittar en bil som känns rätt!
Blev lite för sent för Evelina igår då hon somnade ni bilen när vi åkte hem så här sover båda barnen fortfarande! Faktiskt skönt att ligga vaken själv utan att stressa på en gång!

Har även haft lite funderingar om hur jag ska lyckas gå ner i vikt, har ju liksom stannat av.. Men vill inte gå på nå slags dieter heller, mat är alldeles för gott tycker jag så nu ska jag börja räkna kalorier! Finns ju bra appar till det så jag ska prova iallafall, tanken är att jag ska börja idag!

Äventyr!

Publicerad 2014-01-24 15:25:57 i Allmänt,

Lämnade stora barnet hos mormor och tog med oss lilla barnet och ska kolla på bil!
Hoppas att den ser bra ut för då åker vi tillbaka på Söndag och köper den :) Åh, vad jag håller tummarna, har nog aldrig sett fram emot att köpa en bil så mycket som nu!

24 Januari -2014

Publicerad 2014-01-24 10:43:34 i Allmänt,

Något jag och Evelina är van är att ta det lugnt på morgonen, sitta och mysa, äta frukost i lugn och ro.. Inget vi kan göra sedan Olivia föddes, full fart, bebis ska ha mat, Evelina vill ha frukost så fort jag sätter mig och ska mata och det värsta av allt är att eld ska göras också.. Älskar vintern om det inte skulle vara för all stress på morgonen som förvärras av att huset måste värmas upp! Annan uppvärmning, ja tack!

Wihoo :)

Publicerad 2014-01-23 19:26:26 i Allmänt,

Imorgon bär det av på äventyr och titta på ny bil :) Hoppas den ser lika bra ut i verkligheten som på bild :)

23 Januari -2014

Publicerad 2014-01-23 14:08:13 i Allmänt,

Idag ringde IKEA angående leveransen jag väntar på så ÄNTLIGEN så kommer köksbordet och stolarna på Tisdag! Åh, vad jag längtar! Att sitta och äta vid köksbord, bättre än så kan det ju inte bli ;)
Så nu har jag alldeles nyss storstädat köket och skulle väl egentlig fortsatt i övriga huset också men det får vi hur det blir med den saken! Finns ju andra dagar till det också :)




22 Januari -2014

Publicerad 2014-01-22 13:33:00 i Allmänt,

Konstigt.. Skrev ett helt inlägg. la upp bild och så, men hälften försvann?? Har iallafall fixat klart med mammas present och skickat efter den nu! Hoppas hon kommer att bli nöjd!

21 Januari -2014

Publicerad 2014-01-21 17:38:29 i Allmänt,

Idag blir våran lilla prinsessa 2 månader och våran stora blir 28 (?) månader! Helt sjukt vad tiden går fort och jag känner mig så lyckligt lottad trots det är en väldigt jobbig period just nu! Trots att det är jätte mysigt med en liten bebis så längtar jag tills Olivia är 3-4 månader och att magen förhoppningsvis blivit bättre då. Men vi tar en dag i taget och är super nöjd om vi tar oss igenom dagen utan jätte stora protester!




18 Januari -2014

Publicerad 2014-01-18 14:53:39 i Allmänt,

Det bästa när vi äntligen fått en riktig vinter är väl ändå när det blir bilåkning på isen för hela slanten! Bättre när det blir lite mildare ute också så man kan vara ute lite längre med barnen! Men L han åker och åker, blir som ett litet barn igen och jag packade med barnen och vagnen och följde med, så i kanske 1½-2 timmar lyckades vi vara med sen tyckte Evelina att det började bli lång tråkigt då det ändå var -8 grader ute så vi packade in oss i bilen igen och åkte hem och myste ner oss i soffan till Alvin & Gänget 2! Så nu blir det mys för hela slanten resten av dagen, KANSKE någon nytta gjord ;)

Varför just på kvällarna?

Publicerad 2014-01-17 22:00:35 i Allmänt,

Olivia är för det mesta en väldigt nöjd liten tjej, ända tills det är dags för att sova på kvällarna! Alltså varje kvälk är en kamp att komma igenom så jag får sova, om L skulle gå kväll så kan jag nästan garantera att jag skulle bryta ihop, för det är inte alls lång borta.. Just nu har jag ingen aning om hur jag ska orka.. Och det gör mig så ledsen när jag känner att jag inte orkar med det absolut finaste vi har..
Mycket mer känslor kom nu när jag började skriva. . Men just nu så vet jag att jag gör allt jag kan för att orka med och med tanke på hur det är just nu så kan det ju bara bli bättre ;)

17 Januari -2014

Publicerad 2014-01-17 12:57:34 i Allmänt,

Idag känner jag mig fruktansvärt sliten som mamma och som person, så just nu kan det bara bli bättre!
Har iallafall städat av köket, och gjort lite matlådor till Evelina och stoppat i frysen! Hur smidigt som helst att ha där eftersom vi (tyvärr) inte äter mat två gånger här hemma, så när hon inte är på dagis så har bi lunch till henne här hemma också!


16 Januari-2014

Publicerad 2014-01-16 13:11:56 i Allmänt,

Sista dagis dagen för veckan, tvättning och matlista inför nästa månad är fixad! Och snart ska vi ut i snövädret och hämta storasyster!


Efter en lång paus!

Publicerad 2014-01-15 19:54:55 i Allmänt,

Efter en lång (väldigt lång) paus så tänkte jag prova ta tag i det här bloggandet igen. Mest för min egen skull, på mina egna villkor!
 
Mycket har hänt sen sist iallafall, Evelina har fyllt två år och har utvecklats så otroligt mycket den senaste tiden! Lillasyster har kommit till världen, en liten Olivia blev det och den här gången blev det en helt vanlig förlossning även fast det var lite tidigt, vecka 35+4 tittade hon ut. Alldeles perfekt liten tjej på 2.4 g och 46 cm lång! 
 
Tiden efter förlossningen (imorgon har det gått 8 veckor) har varit en väldigt tuff period, och jag hoppas att lillasyster kommer bli bättre efter gårdagens besök på akuten (problem med magen)
 
Lite kort och gott vad som har hänt här hemma iallafall!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela