The Time Of My Life.

Min vardag, mina tankar och mitt liv som mamma.

Besviken..

Publicerad 2013-01-31 11:45:21 i Allmänt,

Blir så ledsen när ingenting går som vi vill. Vill det så mycket, och allt bara går åt fel håll :( 
När ska det bli min/våran tur att ha turen på våran sida?

31 Januari -2013

Publicerad 2013-01-31 11:10:40 i Allmänt,

Då var det sista dagen på den här månaden! Sista hela jobbkvällen också, jobbar ju bara till halv fem imorgon så det gills ju nästan inte!
Igår gjorde Evelina premiär på badhuset, tyvärr jobbade jag så jag missade det, men å andra sidan skjuter jag upp det hela tiden också, så då var det väl lika bra att hon fick komma iväg igår! Badningen gillade hon massor, så det är väl på tiden att jag köper mig badkläder också så att vi kan bada!

Julklapp

Publicerad 2013-01-29 10:38:04 i Allmänt,

Då var julklappen beställd vi får från jobbet! Vi får ett supékort där vi får gå in och välja mellan massa saker! Tycker det är toppen att vi får välja det vi vill ha själva! Bättre kan det inte bli, tyvärr är det första gången jag beställer då det har blivit bortglömd dom andra gångerna, och den här gången var det super svårt att bestämma vad jag ville ha, men eftersom jag tycker om att baka, tog jag 3 st bakformar, om jag vill göra tårta kan jag ju enkelt göra en med tre lager då! Får se om jag blir lika nöjd som jag hoppas!

29 Januari -2013

Publicerad 2013-01-29 08:45:05 i Allmänt,

Igår gick över förväntan, att jobba kväll är väl egentligen ganska skönt, får sova till åtta, jobbar ju ändå bara till åtta, så då är Evelina vaken när jag kommer hem, så det är nattning som gäller på en gång också! Eftersom hon krånglade så jätte mycket förra gången jag jobbade kväll så har vi kommit fram till att hålla henne vaken tills jag kommer hem!

Dagens Mat

Publicerad 2013-01-28 10:19:00 i Bakat&Mat,

Idag på veckomatsedeln står det en egen typ av Pasta Carbonara
Till det har jag 
2 pkt Bacon
1 burk svamp
Broccoli efter smak
Salt
Svartpeppar
1 fbk creme fraiche
En skvätt grädde
1 dl riven ost
Och till det serverar jag spagetti!
Evelina får precis samma sak, ända skillnaden är att jag tar ur hennes mat innan jag saltat färdigt!

28 Januari -2013

Publicerad 2013-01-28 08:43:25 i Allmänt,

Vilken natt! Igår innan vi gick och la oss så startade jag en diskmaskin, vilket resulterade att jag vaknade 4 timmar senare och den gick fortfarande, så lång tid tar den inte vanligtvis, så jag låg vaken en stund och lyssnade, och då verkade det som om den hade hakat upp sig, så jag gick ner och fick stänga av den, och så har jag provat starta om den nu, hoppas att det blir bättre, annars har den ju gått sönder.. 

Härliga Söndag.

Publicerad 2013-01-27 16:20:36 i Allmänt,

Åh, vad jag älskar Söndagar! Vet inte riktigt varför! Idag har vi bara varit hemma och Evelina sov i 2 timmar ute i vagnen och vi har haft besök och har nyss ätit! Nu ska bara maten smälta lite och sen är det hänga tvätt som gäller och om ett tag ska Evelina bada, klippa naglarna och så på henne, hennes naglar är så långa, riktigt avis faktiskt :) Men på så små barn finns det ingen anledning till att dom ska vara så långa. Så nu får ni hålla tummarna att Evelina inte gall skriker när det är dags för badning!

Man måste ju passa på

Publicerad 2013-01-27 12:06:10 i Allmänt,

När barnet sover.. Sitter och klickar runt lite på nätet och försöker bestämma om det blir Rhodos eller Kreta! Svårt val, finns mycket att se på båda öarna, men eftersom jag så länge jag kommer ihåg har velat åka till Kreta är det just nu det som gäller också. Det är ju ändå ett tag kvar, MINST 8 månader, så jag hinner ju ändra mig några gånger, och behöver ju egentligen inte kolla något än, förrän det är dags att boka. Så vi får se hur det blir med det. Och om plan 1 går som planerat så blir det ingen resa än iallafall, eller så blir den tidigare om ekonomin tillåter.
RHODOS
KRETA
 

27 Januari -2013

Publicerad 2013-01-27 10:54:15 i Allmänt,

Jaha, då var det Söndag ogen, och veckorna går ju så otroligt fort! Men inte ska man deppa för det inte. Evelina har nu kommit in i sina ''vanliga'' sov rutiner, till åtta tiden ungefär, vilket är toppen då det är kvällsvecka på gång! 
Har varit in och veckohandlat, så nu är vi bara hemma resten av dagen, efter lunchen ska det ut och åkas pulka medans det inte är allt för kallt ute! 
Lunchen idag består av Fisk, potatis och spenatstuvning till stumpan som har fått alldeles för onyttig mat på slutet, men nu är det slut på det!
Våran veckomatsedel denna vecka är enkel, måste vara enkelt och gå snabbt när jag jobbar kväll!
 

Dagens..

Publicerad 2013-01-26 16:36:36 i Allmänt,

När det är L's tur att laga mat blir det köpemat! Så idag blir det en sånhär! 
 

En Lördag.

Publicerad 2013-01-26 15:48:55 i Allmänt, Vårat hem <3,

Jaha, imorse slog Evelina upp sina ögon halv sex, jag låtsades inte om henne, men efter en halv timme och hon fortfarande inte somnat om så var det väl bara att kliva upp då! Lite morgon mys och lek hemma, sen var det väl bara att åter igen sätta sig i bilen och bege sig, men nu har vi ÄNTLIGEN rätt bord! Är så jävla nöjd, det blev så snyggt!
Medans vi ändå var iväg passade vi på att storhandla, så jag slapp åka in och handla igen när vi kom hem. Evelina skötte sig galant idag också, hon är så nöjd när vi är ute bland folk.

Köket.

Publicerad 2013-01-26 15:08:10 i Vårat hem <3,

Eftersom jag lagt upp bild nu när köket är klart, så måste jag ju lägga upp före och efter bilder så ni får se hur köket såg ut innan det blev klart! Och än är det inte klart heller, men det dröjer nog ett tag innan det blir helt klart!
FÖRE:
EFTER:
 
 

26 Januari -2013

Publicerad 2013-01-26 07:35:49 i Allmänt,

Igår fick jag ledigt från jobbet så vi bestämde oss för att åka och köpa mitt efterlängtade bord! Så vi åkte till närmsta jysk och där fanns visst bara stolarna, så vi ringde till nästa jysk som det var ungefär 10 mil till därifrån vi var, och dom skulle reservera det SISTA bordet dom hade, så efter många om och men lyckades jag övertala L att vi skulle åka dit, så vi rullade bilen ditåt, och stannade och hälsade på Ls syster på hennes jobb medans vi ändå hade vägarna förbi. Och så åkte vi vidare, inte ett gnäll Evelina gjorde på hela tiden, efter ungefär totalt 30 mil i bil, hon var en ängel! Ja, för att göra det kort så när vi kom hem och skulle packa upp detta bort, som jag väntat! Så var det fel!!! Hade fått med fel bord hem, allt är betalt och bokat rätt och på kvittot så står det rätt.. Men så när vi ÄNTLIGEN ska packa upp så har han på lagrat skickat med fel bord hem... Den mindre modellen, så jag ringde jysk på en gång och jag skulle få komma tillbaka och få sänkt pris då eftersom jag har en bit att åka! Så idag packar jag väl in Evelina i bilen och åker mot jysk igen då, men den här gången passar jag på att göra en storhandling eftersom L ändå ska vara kvar hemma!
ÄNTLIGEN ska jag få sitta i köket vid det här fina bordet snart!

Att vara eller inte vara ?

Publicerad 2013-01-24 16:05:16 i Allmänt,

Den här månaden är ÄNTLIGEN den ''nya'' början! Det finns inget skönare än att få den första lönen efter December månad, det är så tufft. Spelar ingen roll hur mycket pengar vi har, vi är lika fattiga i Januari ändå. Men, nu ÄNTLIGEN imorgon kommer lönen! Den här månaden ska den spenderas på ett bra sätt! Ska veckohandlas, VARJE vecka, och så ska det sparas pengar, eftersom vi bestämt att vi ska åka utomlands, så ska pengar sättas in på ett RESE konto och såklart vårat vanliga SPAR konto, men jag säger bara det. ÄNTLIGEN! Det är egentligen NU det nya året börjar! Så jag säger välkommen 2013

Dagens tips!

Publicerad 2013-01-23 18:55:49 i Tips!,

Tycker den serien är så bra!  För er som inte sett den kan jag verkligen rekomendera den :)

22 Januari -2013

Publicerad 2013-01-22 15:43:03 i Allmänt,

Igår gick Evelina genom 3 rum! Bara sådär! Hon gick lugnt och stilla och när hon kände att hon höll på att tappa balansen så stannade hon till, tills hon fick upp den igen :) Duktigt tjej vi har :) Inte nog med att hon är minst, hon är sist också :) Men hon är inte heller oroväckande sen, hon är ju trots allt född förtidigt också!
På Fredag åker vi och köper det nya bordet :):) Längtar som tusan :)

21 Januari -2013

Publicerad 2013-01-21 17:44:54 i Allmänt,

På Fredag bär det av att köpa det nya bordet! L och Evelina är lediga då barnomsorgen har planeringsdag, och jag jobbar kortdag, så då passar vi på att sticka iväg, funderar om jag ska kolla om det finns nå folk över så kanske jag kan få ledigt också! Men vet inte än, just nu lockar sömm mer än jobb, så vi får se hur det blir. 
Nu är det planering till storhandlingen och sånt som gäller till helgen! Funderar på att ta med vagnen på Lördag och gå mellan affärerna istället för i och ur bilen.

För att Ni ska veta lite om oss.

Publicerad 2013-01-20 13:47:00 i Tiden på NEO,

Tänkte lägga upp lite om tiden vi tillbringade på NEO efter Evelina föddes, en tid som vi aldrig kommer att glömma, en tid som gjort oss till dom vi är idag. Här är en tid innan, när vi började med ett PLUS
 

Inte visste jag att slutet av Mars 2011 skulle bli den bästa månaden i mitt liv. Slutet av Mars kom pluset på testet, och då hade jag ingen aning om vilket tuff resa vi skulle få gå igenom.
I mitten av April gick vi ut med det till våra närmaste, och vi ville inte att någon annan skulle veta just då eftersom det var så tidigt. Men då ingen av våra föräldrar kunde/kan repsektera vad vi vill så hann vi inte ens berätta för våra vänner själva, det fixa dem så bra så.
Men vi struntade i det just då.
Några veckor senare så gick jag ut med det till cheferna på jobbet också så att de skulle höra det från mig, och så började arbetet med alla papper som ska in från jobb till försäkringskassan.
Fredagen den 8 Juli 2011 var vi på ultraljud och fick se vårat lilla hjärta för första gången, vilken upplevelse! Det var då det häftigaste vi upplevt.
Allt gick bra, ju längre in i graviditeten jag kom ju tröttare blev jag, jobbade och sov, det var ungefär det som gjordes. Orkade inget annat, men anade inget heller, hur skulle jag kunna veta hur det är att vara gravid?
Vid besök hos MVC Fredagen den 16 September 2011 kl.14 så förklarade jag hur jag mådde så jag fick lämna ett urinprov vilket visade att jag hade äggvita i urinen 3+ (vilket är väldigt högt) så vi fick åka hem och packa en väska och åka mot Falun, ingen aning om vad det handlade om än.
Så när vi väl kom till Falun så fick vi förklaringen havandeskapsförgifting och det togs prover och hoppet fanns om att det skulle gå ner. Men inte då, på Söndagen gav jag nog upp hoppet om att få komma hem inom en snar framtid.
Under dagarna i Falun så kollades blodtrycket var tredje timme, och varje morgon så åkte vi upp en våning till Specialistmödravården och kollade på bebis så att alla flöden såg bra ut. Varje morgon och kväll lyssnade vi på hjärtkurvan och det såg bra ut.
Eftersom det var så jobbigt att vara där själv så bestämde vi att L skulle ta ledigt från jobbet Torsdag och Fredag och komma till mig dirket efter jobbet på Onsdagen. Och tur var det för vid sju tiden på kvällen lyssnade vi på kurvan och hjärtljudet försvann så 15 minuter efter L kommit så bestämdes det att det skulle bli akut snitt, så det var bara att förbereda sig på det. Och 21.56 föddes en liten prinsessa på 950 g och 36 cm lång.

Den allra första bilden på våran Evelina <3

Lyckat :)

Publicerad 2013-01-20 13:32:43 i Allmänt,

Idag provade jag att göra en egen Moussaka! Den svenska som har potatis. Mamma brukar göra den, och jag fullkommligt ÄLKSAR den, så eftersom jag inte fick något sist så bestämde jag mig att skriva av receptet och prova den själv! Och jag KUNDE OCH JAG LYCKADES! Efter många om och men, ganska lätt att göra, men idag blev det alldeles för mycket i formen, så det svämmade över och sånt.. Men smaken blev toppen! Nu har jag ju gjort den 1 gång och nu vet jag hur jag ska göra det bättre nästa gång :)
Bild och Recept kan jag lägga upp senare!
Idag lovade även L mig att nästa helg åker vi och köper BORD :) Jag tror jag aldrig har längtat så mycket efter att sitta i köket och äta! Ska bli så skönt med ett bord där! 
Det är fortfarande det här bordet som gäller. Finns på JYSK, men vi får se hur det ser ut i bladet som kommer imorgon! Och sen blir ju egentligen ingenting bestämt förrän man ser det i verkligheten

20 Januari -2013

Publicerad 2013-01-20 09:24:55 i Allmänt,

Vilken natt, usch! När jag äntligen kände att jag kunde gå upp och lägga mig tog det ändå en bra stund innan jag somnade.. Och när jag väl somnat så har jag vaknat från och till hela natten.. Så tråkigt när det är sånna nätter sitter här nu och det känns som om jag skulle druckit en hela igår.
Idag ska vi ut och busa lite, måste passa på när det inte är alldeles för kallt ute, är ju bara -4.5 grader just nu! Sen är det Söndagssysslor och mys som står på schemat! Ska inte sitta så mycket vid datorn idag heller, skaägna mig åt Evelina så gott som hela dagen :)

God Natt?

Publicerad 2013-01-19 22:59:50 i Allmänt,

De senaste nätterna har jag sovat att sova utan att vakna och tycker att nätterna är så långa, ikväll kan jag inte ens somna? Evelina och L ligger och sover för fullt så jag passade på att gå ner och få lite egentid vid datorn, kika runt lite om det kommit in några nya kläder på några sidor till Evelina, så man slipper åka någonstans och handla!

Med lite sorg..

Publicerad 2013-01-19 14:28:15 i Allmänt,

Så nu är mitt matsalsbord med stolar sålt.. Usch, vad tråkigt att behöva sälja det, men jag längtar som bara den till det nya som ska köpas, att kunna sitta i köket och äta! Ska bli såå skönt! :)

Utlandsresa

Publicerad 2013-01-19 09:57:22 i Allmänt,

Här hemma har vi bestämt oss att det är dags att lägga undan pengar så att vi kan åka utomlands till hösten. Längtar som bara den, extra mycket nu eftersom det är så himla kallt här hemma. Just nu är det Grekland som vi pratar och och det lutar åt Kreta, men det återstår att se, när det väl är dags kanske vi vill åka någon annanstans istället. Men samtidigt är det så himla mycket som vi vill göra med huset så vi kanske skjuter upp en utlandsresa till den här tiden nästa år, är ju egentligen en perfekt tid att åka då det varit vinter ett tag, och julen är över, jag älskar ju julen så då ska vi vara hemma iaf!

19 Januari -2013

Publicerad 2013-01-19 09:48:55 i Allmänt,

ÄTLIGEN helg! Full fart direkt från morgonen här hemma! Dock endast 12 grader inomhus, så nu eldar vi för fullt och hoppas det går upp snabbt! Jag och Evelina ska snart åka in och handla för helgen och sen är det att försöka komma ikapp med allt här hemma som inte hinns med under veckorna just nu! Evelina är ju så himla mammig när jag är hemma, ska bara hänga med på armen, men det är väl försåligt då hon är så pass ny p

16 Januari -2013

Publicerad 2013-01-16 08:58:57 i Allmänt,

Idag vaknade jag FÖRE klockan och tyckte jag hade sovit så himla länge, så det var bara att klä på sig och ta fram kläder till Evelina och sen väcka henne. Hon är så otroligt morgontrött så jag finner inte ord för det, men till slut kom missen och pep och då vaknade Evelina på en gång <3
Idag är det fullt upp innan jobbet (som vanligt) med förhoppningsvis ska det gå bra idag också! Och så hoppas jag att pappa har bättre lycka med Evelina på eftermiddagen också :)

Tacksam.

Publicerad 2013-01-15 21:22:42 i Allmänt,

Gud vad jag är tacksam att jag bara har en till kvällvecka kvar innan jag går över på bara morgon! Funkar inte alls med Evelina.. Igår vaknade hon när jag bilen kom in på gården, idag VÄGRADE hon sova innan jag kom hem, och nu är hon piggare än någonsin, så vi bestämde oss för att det är bättre att gå ner en vända så hon får leka av sig lite så hon FÖRHOPPNINGSVIS somnar före klockan 23 iallafall.

Besviken..

Publicerad 2013-01-15 10:51:40 i Allmänt,

Vilken besvikeles! Ända maten jag har ketchup på är sutvande makaroner och Köttbullar, och såklart har L den med till jobbet! Är såå besviken! Men, men det är väl bara att gilla läget, ska nog lägga maten i matlåda och äta på jobbet senare istället då, för där finns det ketchup! 

15 Januari -2013

Publicerad 2013-01-15 10:30:12 i Allmänt,

Idag har vi fått in lite mera rutin i vardagen vilket jag tycker är svårt när jag jobbar kväll! Har redan hunnit duscha, laga mat, plocka i diskmaskinen och sånt! Känner mig riktigt nöjd! Snart lär jag väl äta och sen göra oss iordning och försöka få Evelina att sova middag! Det är väl den största nackdelen med kvällsveckorna att det är jätte svårt att få henne och sova innan dagis, men jag lyckades igår så jag ska lyckas idag också, borde ju gå bättre etersom vi gick upp tidigare!
 
Igår fick jag reda på mina arbetstider från 1 Feburari! Och dom är ju perfekta! Iallafall om man bara ska tänka på Evelina och dagis, och arbetstiderna, ekonomiskt är dom inte lika roliga.. 5.30-10 varje dag! Kan ju inte bli bättre? Dagen har ju bara börjat när jag slutar :)

14 Januari -2013

Publicerad 2013-01-14 11:53:10 i Allmänt,

Stress morgon från helvetet! Först valde ju jag att stänga av väckarklockan imorse eftersom Evelina vaknade igår kväll och vägrade stänga igen sina ögon före 23! Så 9.30 kom vi ur sängen imorse! Bara att börja med maten för att hinna göra den innan jobbet! Och då valde såklart huvudsäkringen att gå, så bara slänga på Evelina ytterkläder och ut i 20 minus! Eftersom vi såklart inte hade nå mer säkringar hemma.. Bara skynda sig och fixa det och ÄNTLIGEN få mat i magen! Nu ska vi snart ska vi åka till dagis/jobb!

13 Januari -2013

Publicerad 2013-01-13 18:12:55 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad som hänt med Evelina när det kommer till badning. Det värsta hon vet, gallskriker när hon ska bada, så har det varit de senaste 3-4 gångerna.. Hon som tyckte det var så roligt förut.. Aja, nu är hon ren och fin och redo för en ny vecka! Första veckan när det kommer att vara ''bara'' vanlig mat utöver vällingen. Spännande, och kortvecka på dagis dessutom! Kan inte bli bättre :)
Jag känner mig bättre, Evelina är piggare och jag ser faktiskt fram emot den här veckan!
Förresten har jag sålt mitt bord idag! Känns riktigt bra, hon som ska ha det kommer nästa helg och hämtar det, och helgen efter det så åker vi och månadshandlar och så passar vi på att köpa ett nytt :)
 

Ensam.

Publicerad 2013-01-12 18:30:36 i Allmänt,

Ikväll blir antagligen jag och lillan själva hemma! Så när hon somnat för natten dansar mamma på bordet ;) Nejdå! Inte riktigt så kanske, men ett litet kvällspa, och bara pyssla om sig själv skriker denna mamma efter, inga hemma sysslor, inget annat, bara ta hand om mig själv! Sånna gånger skulle man ju haft en massage stol också, men det går nog bra ändå :)

Men stor sorg.

Publicerad 2013-01-12 16:34:29 i Allmänt,

Efter många om och med har jag nu beslutat mig för att sälja vårat älskade matbord med stolar, måste inse att vi inte har plats för allt man vill ha helt enkelt. Så måste sälja det då det ska införskaffas ett mindre
Vem skulle liksom inte vilja ha ett sånt här fint bord hemma hos sig! Jag älskar det, och det är en stor sorg för mig att behöva sälja det.

Lördagsmys!

Publicerad 2013-01-12 12:27:05 i Allmänt,

Idag blir det Lördagsmys för hela slanten! Bara vara hemma, mysa med Evelina, städa, laga mat, diska, tvätta, en riktig hemma dag, en dag precis som jag vill ha den! Kan ju inte blir bättre. På menyn står, chips och dipp och Tacos senare till kvällen! 
Våran lilla bus :)

Bagels.

Publicerad 2013-01-12 11:26:36 i Allmänt,

Här provar vi på ny frukost! Hittade nämligen Bagels på ICA när vi var in och handlade, så det var jag ju tvungen att köpa! 
Tyvärr inte det godaste jag ätit. Segt och konstig smak tyckte jag iallafall.

12 Januari -2013

Publicerad 2013-01-12 09:56:28 i Allmänt,

Då var Lördagen här, och vi har fullt om som vanligt när det är helg. Panten ihop plockad, så man blir av med den iallafall, tvättmaskin startad, Evelina äter frukost och sen ska vi in och handla! Sen är det inomhus som gäller hela dagen! -17 grader ute då är det inge vidare att vara ute!
Har äntligen tömt mobilen på bilder! Såhär såg det ut i förrgår när Evelina fick glass hos mormor!

Heminredning.

Publicerad 2013-01-11 19:26:33 i Vårat hem <3,

Håller på att planerar för fullt här hemma. Just nu är det köket som ska bli klart först och främst här hemma. har målat och tapetserat, kommer bilder när bordet är inköpt och klart. Och har hittat ett super fint bord som vi bara MÅSTE ha.
Har ett jätte fint bord, men det är alldeles för stort och då är det här perfekt då det finns en klaff som man kan fälla upp och ner. Det andra bordet står just nu en en tillfällig matsal, som jag hade tänkt att ha som en matsal, men då det egentligen är onödigt att ha två bord så funderar jag på att sälja mitt älskade köksbord, kan sälja det och så köpa det här och köpa två extra stolar kanske, och Evelina har ju sin Hocus Pocus stol :)

ÄNTLIGEN!

Publicerad 2013-01-11 15:31:05 i Allmänt,

Då var det ÄNTLIGEN helgen! Helt färdig efter den här arbetsdagen! Man ställer om sig så jäkla fort när man varit hemma ett par dagar! Har nyss sovit middag med Evelina, kände att det behövdes efter den här dagen! Så nu blir det mys med min lilla stumpa resten av dagen, allt annat får vänta tills imorgon.

11 Januari -2013

Publicerad 2013-01-11 05:39:00 i Allmänt,

Idag var det dags för jobb igen! En mycket piggare mamma än vad jag trodde är vaken! Evelina vaknade ju såklart när jag skulle sova igår vilket blev vakentid för henne till säkert 23 igår, så det var ju tur för henne att hon ska vara hemma idag också! 
Jobbar inte så himla länge idag nå, dom hinner inte vara vaken många timmar innan jag slutar, så det känns helt okej :)

18.18

Publicerad 2013-01-10 18:20:11 i Allmänt,

Idag ringde dom från jobbet, så imorgon får L vara hemma med Evelina då det fattades folk på jobbet. 
Idag har jag funderat mycket på framtiden, och så, och jag hoppas så mycket att det kommer bli som vi planerat så småningom iallafall, behöver inte hända allt på en gång, men just nu har vi en ett års plan som jag hoppas att vi kan följa och ekonomiskt så hoppas jag att det löser sig som vi vill.

10 Januari -2013

Publicerad 2013-01-10 10:20:43 i Allmänt,

Idag väcktes vi av telefonen som ringde, det var från jobbet så jag var tvungen att svara fast jag visste att Evelina skulle vakna.. Dom frågade om jag ville jobba 50% från 1 feburari, då jag egentligen skulle blivit arbetlös! Och det är klart jag vill! 50% är en perfekt tjänst om det inte vore för pengarna. Det är ju iallafall bättre än ingenting, en liten lön, bättre dagistider för stumpan och jag kan göra något mer också! Funderar på om jag ska börja plugga också, det får man ju studiebidrag för, kan ju vara en lösning, och jag har ju sökt ett annat jobb och om det skulle visa sig att jag får det så är det helger som gäller i början och då får jag väl jobba 50% på veckorna och prova det på helgerna och trivs jag där så får jag ju säga upp mig från mitt nuvarande jobb, och jobba så i en månad! 

9 Januari -2013

Publicerad 2013-01-09 17:00:09 i Allmänt,

Idag fick vi ÄNTLIGEN en tid till VC för lillan, som varit sjuk sen jul, fortfarande slak och orkar ingenting, men proverna visade ingenting, och vi fick laktulos till magen! Hoppas att hon blir bättre nu iallafall! Hon fick till att börja med vara hemma imorgon också, så får vi se om hon blir nå piggare, ska försöka lägga om kosten lite så hon får lite bättre mat, nu när hon varit sjuk har hon fått ganska ensidig kost, och det är ju aldrig bra! Imorgon får hon Lax, potatis, sås och broccoli!

Första inlägget.

Publicerad 2013-01-08 15:26:36 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva i det allra första inägget, har provat med lite olika bloggar och trivs inte riktigt med namnen. Men jag börjar med att berätta lite om mig iallafall!
Jag är 24 år, sambo och mamma till Evelina som är 15 månader, hon är född 21 September -2011 2½ månad för tidigt, alltså i vecka 29+0 valde hon att titta ut pga att jag hade ganska allvarlig havandeskapsförgiftning. Men efter ca 6 veckor på NEO fick vi ÄNTLGIEN åka hem med vårat lilla underverk! I December började Evelina på dagis och jag jobbar för fullt, tyvärr, om man fick bestämma är det klart att man vill vara hemma lite till. 
Här kommer även liten bilder också.
 
Här är det allra första kortet på Evelina. Föddes. 21.53 vägde 950 g och var 36 cm lång.
Sola fick hon göra några gånger
Såhär såg det ut när vi fick åka hem
Och såhär ser det ut i dags läget :)
Sedan den här lilla prinsessan är född så är våran vardag fylld med lycka, trots och envishet! Och tanken bakom den här bloggen är för våran skull och ingen annans, men visst är det kul om någon vill följa våran vardag på köpet ;)
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela