The Time Of My Life.

Min vardag, mina tankar och mitt liv som mamma.

30 April -2013

Publicerad 2013-04-30 10:28:25 i Allmänt,

Då var valborg här och lilla E är på dagis idag, hon har inte varit där på så länge, men det gick över förväntan att lämna henne också, följde med henne in och där blev det ju full fart på en gång!
Så nu har jag gjort massa nytta här hemma, sånt som jag skjutit upp alldeles för länge.. Övervåningen, inte klar på långa vägar, men det värsta är gjort iallafall och så en maskin med sängkläder är igång nu och nu ska det beställas saker på jotex.se! Så jobbigt när jag inte shoppat på länge för det kliar i fingrarna ;)

29 April -2013

Publicerad 2013-04-29 16:46:33 i Allmänt,

En helg med fullspäckade dagar och en mobil som har slut på internet :(
De senaste dagarna har det hänt mycket! Har en ny hyresgäst som kommit idag och kikat och skrev kontrakt, så nu är det ur världen för stunden också! 
Imorgon är det dags för dagis igen för lillan också, hon har ju varit sjuk så hon har varit hemma hela förra veckan så att komma på dagis kommer att göra susen ;) 
Sen är det bara en ledig dag kvar och sen börjar jag jobba, lite blandade känslor iför det, men just nu känns det bra att komma igång och träffa folk man annars inte skulle umgås med!

26 April -2013

Publicerad 2013-04-26 08:53:44 i Allmänt,

Jag älskar när L är leidg och vi kan göra lite hur vi vill på dagarna :) Idag var det meningen att vi bara skulle vara hemma och städa och sånt trök, men det blev visst ändrade planer och vi drar iväg till Mora istället på lite shopping! Hade tänkt att övertala han att jag ska få gå in på någon affär också och det viktigaste stoppet är väl hos faster Mia! Inte illa att vi tajmade in det på hennes lediga dag dessutom ;)

25 April -2013

Publicerad 2013-04-25 19:13:35 i Allmänt,

Idag har varit en super bra dag! Vi var på 11 fika till min mormor och morfar och dom är ju för härliga iallafall! Jag kan nästan garantera att det finns ingen som har en sån bra mormor och morfar som jag <3<3
Så fick jag även ett samtal idag och nästa Torsdag ska jag börja jobba! Gud så skönt att kunna jobba och få in lite pengar :) 
Idag under dagen har vi även tömt det andra huset och så har jag och mamma städat hela övervåningen och börjat på nedervåningen så ÄNTLIGEN har vi börjat tagit tag i det också :)
Evelina fick hänga med moster Matilda så länge vilket hon inte hade något emot :) 

lite positivt i det negativa

Publicerad 2013-04-23 14:00:53 i

Tidigare idag så nådde jag botten på hela den här karusellen.. Fick brev både från försäkringskassan och polisen! Båda med negativa beslut som förstörde ganska mycket för mig just nu. . Försäkringskassan gav mig avslag likaså polisen la ner utredningen. . Fattar inte. . Varför ska man skriva ett kontrakt när man hyr ut något om man kan bryta det hur som helst iallafall? ! Det är ju helt sjukt..

Och åter igen..

Publicerad 2013-04-23 11:22:32 i Allmänt,

Med det här andra huset. 
Igår knackade det på dörren och det var en som vi kan kalla för CA, hon ville komma och höra hur det egentligen låg till med den här A.. CA var ganska när med A så dom har umgåtts ganska mycket och det var även hon som hjälpte A att flytta, men hon hade ju ingen aning om hur det låg till egentligen.. Hon hade även provat ringa oss dagarna innan, men Ls mamma har gett ut hans gamla nummer så det gick ju såklart inte att få tag i oss. Hade hon vetat hur det egentligen låg till så hade hon ju aldigt hjälpt henne och nu skäms hon ju jätte mycket. Så det uppskattas verkligen att hon kom hit och berättade det hon visste, så nu vet jag lite mer. 
Alltså vilka jävla människor det finns och att jag alltid ska råka ut för dom! Blir så less!!

Apr. 23, 2013

Publicerad 2013-04-23 08:41:26 i

Då var det åter igen en ny dag efter en återigen jobbig natt.. Evelina sover så dåligt när hon är sjuk vilket resulterar att jag sover ännu sämre. . :/

Det går inte ens att..

Publicerad 2013-04-22 09:30:03 i Allmänt,

Beskriva hur dåligt det ser ut i våra liv just nu, smäll efter smäll kommer, det går bara utför just nu och jag hoppas att det vänder snart.
Som jag tidigare skrivit har våran förra hyresgäst stuckit, lämnat kvar alla skit möbler som finns i huset och förstört hur mycket som helst. Det måste tapetseras om i flera rum, hon har inte betalt förra månadens hyra och hon har 3 månaders uppsägningstid som hon också blir skyldig oss om vi inte får det uthyrt tidigare.. Och just nu kan vi inte heller hyra ut det så det är totalt förstört. 
Hon är ju såklart polisanmäld. Så jag måste kolla med polisen om vi får göra något där inne än, eller om vi måste vänta, idag måste det ringas massa samtal och avsluta sophämtning, flytta över elen och sånt skit. 
Det är jävla massa skit med huset just nu så jag vet inte riktigt vart vi ska börja här.. Ska iallafall kolla efter nå billiga tapeter som jag kan slå upp som fondvägg inne i vardagsrummet och ett till rum ska tapetseras, och så ska vi hyra släp för att tömma huset och åka till tippen.
 

22 April -2013

Publicerad 2013-04-22 08:58:33 i Allmänt,

Idag är det 9 år sedan jag och L blev tillsammans, vi står varann närmare och närmare för varje dag och jag kan inte ens beskriva med ord hur stor betydelse han har för mig. Utan dig i mitt liv skulle jag bara vara halv, en bit av mitt hjärta skulle fattas.

20 April -2013

Publicerad 2013-04-20 10:11:11 i

Jaha, idag blir vårat andra hus tomt och än så länge har vi ingen som ska flytta in, lär in i veckan och fixa annons i vansbrobladet så kanske någon nappar! Igår kom vi iallafall iväg till slut så vi fick i oss mat också, hade lätt kunnat tagit en barn storek med min kötträtt då jag inte fick i mig hälften av det. Men då vet jag det till nästa gång iallafall! Idag står det grillat på menyn och det ska bli så jäkla gött!

Fredagsplaner.

Publicerad 2013-04-19 12:43:40 i

Då fick jag och L barnvakt ikväll, lillasyster ringde och ville vara barnvakt, så vi går väl ut och äter utan barn då :) Att för mig kunna sitta i lugn och ro att äta min mat och inte samtidigt mata någon annan, det är sånna små saker i vardagen som uppskattas :)

19 April -2013

Publicerad 2013-04-19 10:01:33 i

Då var vi hemma och lediga hela familjen idag! Även om jag är arbetslös så har ju Evelina dagis och tider som ska passas, så helgerna är ku fortfarande lite extra för då är ju L hemma också :)


Apr. 18, 2013

Publicerad 2013-04-18 14:38:38 i

Ja, idag finns det väl inte speciellt mycket att skriva.. Jag och Evelina är iallafall hem en vända nu och snart ska vi åka till andra delen av familjen i Dalasågen!

Arga Snickarn.

Publicerad 2013-04-17 20:51:50 i Allmänt,

Arga snickaren i bakgruden och massa måsten på datorn! Har nyss betalat in alla dessa stö räkningar då jag har fått min ersättning idag. Så nu är det måste räkningarna kvar när L får sin lön! 
Just nu är jag även på jakt efter en ny hyresgäst, men det är väl lika bra eftersom hon vi har haft misskött sig men jag inte lyckats vräka henne! Har flera på G men det är en jag hoppas lite extra på!

Eftersom..

Publicerad 2013-04-17 15:56:14 i Allmänt,

Eftersom jag tycker att det är så himla kul att beställa saker till bilen och slänga ut pengar på den, så var jag väl tvungen att göra det idag. När det låter så illa i drivknutarna så dom håller på att gå av vilken sväng som helst, då är det dags att köpa nya. Så roligare än så behöver jag ju tydligen inte få det. 1503:- utan problem..

17 April -2013

Publicerad 2013-04-17 11:15:35 i Allmänt,

Energi som aldrig förr! Städat köket, lagat mat och startat en diskmaskin och så ska jag även starta en tvättmaskin också! Gud så härligt! Just nu är fönstret öppet i köket och det kommer massa frisk luft in, älskar våren och sommaren när man kan ha fönster öppet överallt! Känner att jag har gjort lite för mycket än vad jag klarar av så det fick bli en liten paus innan det ska fortsättas. 
Inatt har Evelina sovit oväntat bra och jag tror inte att jag varit upp speciellt många gånger, kommer iallafall ihåg 2 gånger.

Vilken dag!

Publicerad 2013-04-16 18:21:03 i

En dag med fullt upp! När Evelina slutade idag bestämde jag mig att trotsa tröttheten och hängde med lillasyrran på bun promenera, handla lite, fönstershoppa. Sen bar det av hem till mamma så Evelina fick busa av sig lite och så kundkortskväll på ica! Usch, vad mycket folk det var, vet inte riktigt om jag skulle göra om det! Till och med våran affärs människa hann tröttna ur ;)

16 April -2013

Publicerad 2013-04-16 10:15:08 i

Idag är en riktig funderar dag här hemma. Efter en natt där Evelina varit vaken ca 3 timmar i sträck är jag ganska säker på att det inte blir speciellt mycket gjort här hemma idag! Trodde jag skulle få hålla henne hemma idag med så hon vaknade före klockan pigg som aldrig förr så är det klart att hon ska få åka på dagis och busa med barnen!

Apr. 15, 2013

Publicerad 2013-04-15 17:04:07 i

Idag är Evelina ganska slö, vet inte om det beror på att hon sover dåligt på nätterna, eller om hon börjar på att bli sjuk. Men idag gör det mig ingenting då jag mår skit! Hon vill mest bara mysa, och det gör mig ingenting ;)
Men lite bus hinner vi med!


Projekt.

Publicerad 2013-04-15 10:52:41 i Allmänt,

Nästa projekt här hemma kommer att bli badrummet! Innan våra rum uppe är klara! Just nu när man duschar så rinner vatten över hela golvet så det går inte att ha något alls där inne, det är alldeles för dålig lutning på golvet, så vi ska skaffa en t-list som stoppar vattnet
Och vi har inte ens ett drapperi just nu, så nästa gång vi ska iväg på shoppning måste jag prioritera inredning. Det ska handlas list, duschstång, och ett duschdraperi. Blir inte speciellt dyrt då alla sakerna går på under 100 lappen styck, så det är ju toppen! Så ska det när barnbidraget trillar in köpas spackel så att våra rum uppe kan bli klara också :)

15 April -2013

Publicerad 2013-04-15 09:42:46 i Allmänt,

Då var det återigen en ny vecka med nya tag!
Efter en tuff natt så kämpar vi oss igenom dagen igen, tyvärr börjar det bli en vana att Evelina sover dåligt och jag hoppas att det vänder snart också, när det är såhär måste jag nästan sova middag med henne för att orka.. Hon vaknar säkert minst 7 gånger på nätterna, så nu får vi igen för att hon alltid sovit bra! 

14 April -2013

Publicerad 2013-04-14 15:25:08 i

Jaha, då inväntas återigen hockey på tv, antar att det kommer att bli 5 gånger till också, men det är faktiskt bättre än väntat, nytt intresse kanske? Nu invätas maten och så blir det mys resten av kvällen :)

13 April -2013

Publicerad 2013-04-13 14:43:22 i

Härliga hemmadag! Antar att L kommer hem snart och ska se på hockey! Middag idag blir hemmagjord kebab med bröd! Eller köttet är köpt i affären men det blir iallafall lite skillnad från att köpa på en pizzeria! ;)

Publicerad 2013-04-12 11:23:34 i

Det finaste vi har ♥♥


Hon har myst in sig i mig där hon sover som bäst!

Fredagssysslor

Publicerad 2013-04-12 10:05:23 i

När barnet är hemma får jag mest gjort, vilkwt jag egentligen borde få när hon är på dagis?! Men idag ska vi ta tag i städningen här hemma som jag skjutit upp alldeles för länge! Men det är väl bättre sent än aldeig ;)

12 April -2013

Publicerad 2013-04-12 09:03:38 i Allmänt,

Och den här tiden på året kryper våren sakta men säkert fram, och det får mig och längta till sommar, raggarbil och musik! 
Kan inte säga annat än att jag saknar mig cheva, troligtvis kan det vara ett av dom dummaste beslut jag gjort att sälja den. Även om det var för det bästa.. Sommar för mig är raggarbil, ljudet av en v8 som kommer brummande, det finns väl inget härligare? 
Sitter här och lyssnar på John Fogerty, vilken härlig musik! Han är ju så bra!

I en liten by..

Publicerad 2013-04-11 22:11:26 i Allmänt,

Finns det ju såklart både för och nackdelar.
Men nackdelarna har jag alltid sagt att man får ta med en nypa salt. Största problemet här (som jag skulle kunna tro i alla andra småbyar) är ju skitsnacket, och rykten.
På större ställen är det ju klart att det inte blir samma sak (även om det förekommer där också) för där känner ju inte alla varann som på ett litet ställe.
Idag när jag var in och handlade en snabbis så träffade jag en vän till familjen och vi stod och småpratade lite och så sa hon att hon hade hört för någon vecka sedan att vi skulle ha smått igen, så frågade hon om tvåan var på G?? 
Jag ser såklart ut som ett frågetecken??
Och förklarar att det ryktet inte stämmer alls. Helt fel. Men jag är tacksam till dom som kommer fram till en och frågar istället för att sprida rykten vidare. 
Så nu är det väl någon som kanske bara ANTAR att tvåan är påväg, eller bara tycker så, någon som tycker jag har gått upp i vikt (kan finnas många anledningar till det som man inte ska behöva förklara sig för), men jag fick ju höra senare vilken källa det var.
Och då har den här personen sagt till någon (oklart vem) att han tycker att det är på tiden att vi skaffar ett syskon och så har den där personen gjort det till sin egna historia och fortsatt och även FRÅGAT L om vi ska ha ett till och L har svarat nej flera gånger och ÄNDÅ går det här ryktet att tvåan är påväg? 
 
virrigt inlägg men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite :P

Första leveransen.

Publicerad 2013-04-11 13:26:58 i

Då har äntligen första leveransen kommit från Disney klubben. 2 böcker och 2 ljudböcker. Väldigt fina böcker jag är väldigt nöjd, nu ska dom bara läggas i säkert förvar innan det är dags för användning!


Varför?

Publicerad 2013-04-10 20:25:17 i Allmänt,

Varför kommer alltid alla tankar på kvällen? Tankar, orolig? Ja, allt som man kan känna kommer alltid på kvällarna.. Även fast jag kanske håller på med saker på kvällen så spelar det ingen roll. Det är ALLTID på kvällen som oron och ångesten kommer, tiden på dygnet jag inte kan slappna av, när det är den tiden på dygnet jag borde kunna slappna av, jag hoppas att det bara är en period jag är inne och att det går över.

10 April -2013

Publicerad 2013-04-10 12:31:20 i Allmänt,

Nu under influensa tiderna får vi ta en dag i taget, själv mår jag bara sämre och sämre, inge roligt alls.. Men idag har jag iallafall startat en tvättmaskin vilket är så behövligt och jag har skjutit upp det alldeles för länge! Och så står maten i ugnen så nu har jag slagit på ett nyss avsnitt av The Client List! Helt okej serie enligt mig iallafall. Laxgratäng blir det till lunch/middag idag och jag hoppas att Evelina tänker äta nå mat idag.

Dagens.

Publicerad 2013-04-09 14:55:39 i

Dagens middag serverades alldeles nyss, barnet fick korv istället för räkor i!


9 April -2013

Publicerad 2013-04-09 10:13:23 i

Evelina fortsatte så glatt in på dagis imorse fick en puss iallafall! Nu har jag bäddat ner mig en vända och hoppas att förkylningen vänder snart!

kvällen..

Publicerad 2013-04-08 21:32:17 i

Har numera blivit dwn sämsta tidpunkten på hela dagen, mår så dåligt på kvällen, skulle kunna kalla dwn kvällsförkylningen kanske? Annars brukar jag må sämst på morgonen när jag är sjuk.. Men nu säger vi god natt och laddar inför ett viktigt möte jag har imorgon!

En stor sten.

Publicerad 2013-04-08 17:22:13 i

Då var en stor sten släppt från våra axlar! Veden inför nästa vinter är fixad! Gud så skönt att slippa en till vintet med lite ved.. Aldrig mer igen säger jag bara!

By my self.

Publicerad 2013-04-08 12:22:03 i

Jag har konstaterat för att komma ut och röra på mig så får kah fixa det själv! Det är ju meningen att jag ska ut när Evelina sover, men då jag är förkyld på måste jag sjuta upp det, men den dag jag inte behöver ta alvedon då jävlar!! Då ska det promeneras så spelar det ingen roll! Nu är det inga isiga vägar så nu går det inte att skjuta upp nå mer!

8 April -2013

Publicerad 2013-04-08 10:17:25 i

Då var det Måndag igen och hela familjen är hemma än så länge, L jobbar kväll även denna vecka, så idag när han åkt till jobbet så ska jag och Evelina åka in och veckohandla! Gjorde matsedel igår men som det känns idag så kommer jag att göra om den!

Quizkampen

Publicerad 2013-04-07 15:06:29 i

Laddade hem Quizkampen igår, helt neroendeframkallade är det ju! David och Josse var här alldeles nyss och vi satt och kikade i en varsinn telefon och spelade mot varann! Är dwt verkligen dagens typ av att vara social?

7 April -2013

Publicerad 2013-04-07 07:42:37 i

Idag fyller L år, anledningen till att det varit kalasande hela helgen! Alltså mitt livs kärlek ♥ Finner inga ord hur mycket du betyder för mig, allt vi gått igenom har bara gjort oss starkare. Det är du och jag mot världen ♥

Inte svårt att missa..

Publicerad 2013-04-06 19:26:29 i

Gick in i duschen i förlängningen mellan Färjestad och Luleå, och jag kan ju säga att det var inte svårt att missa vilka som vann! Glädje från vardagsrummet var det iallafall!

6 April -2013

Publicerad 2013-04-06 09:27:09 i

Och här är det fullt upp efter en natt med dålig sömn! Jag har iallafall startat en tvättmaskin, en diskmaskin. Snart ska tåttan för dagen göras och så ska jag slänga ihop en plåt med mockarutor sen iväntas dagen gäster!

oönskad egentid.

Publicerad 2013-04-05 22:56:40 i

Och här sitter jag i min ensamhet skulle helst vilja sova så jag är fruktansvärt trött.. Men tror att det kan ha varit något fel på maten vi köpte idag då jag mår sämre än sämst! Har iallafall en kudde och filt här nere eftersom det ser ut som jag kommer få sova på soffan!!

Tårtbak!

Publicerad 2013-04-05 15:56:17 i Allmänt,

HELA HELGEN :) 
Vilken tur att jag tycker att det är roligt att hålla på också då ;) 
Tårta nummer 1 blir med tobleronefluff och hallon på andra lagret och massa grädde :)
Tårta nummer två blir med daimfluff och jordgubbar på andra lagret där också med massa grädde! Lägger upp bilder när tårtorna är gjorda och det finns tid till det!

Wihoo :)

Publicerad 2013-04-05 11:07:57 i Allmänt,

Ett väldigt trevligt samtal fick jag alldeles nyss! För några veckor sedan ringde ju jag nämligen till mitt gamla jobb och frågade om dom behövde nå mer vikarier nu innan sommaren! Och hon skulle återkomma om några veckor om det behövdes, och idag ringde hon!! Så jag ska dit på Tisdag och träffa henne! Känner idag att jag verkligen behöver göra något annat än att var hemma. Jobba, träffa folk, ja just nu känns det som jag skulle behöva göra vad som helst! Ekonomiskt att ha något annat än A-kassan blir ju hur skönt som helst! A-kassan är verkligen inte roligt att ha och göra med. Så nu håller jag alla tummar och tår för att det går vägen nu!

presenter.

Publicerad 2013-04-05 07:44:34 i

Alla leksaker som lilla E har tror jag att vi inte köpt en ända, hon har fått allt. Vissa leksaker håller hon kär. Senaste hon fick var en bonngård som hon leker med väligt mycket.


Morgonmys ♥

Publicerad 2013-04-05 07:09:31 i

Idag smög jag och Evelina ner alldeles själva! L sover så fruktansvärt lite på kvällsveckorna och idag är ham ledig så då låter vi han sova lite längre fast Evelina blev jätte glad när hon fick syn på han! S nu har vi morgonmys, hon är ju så mysig på morgonen så då får man passa på ;)

Är det okej?

Publicerad 2013-04-04 21:03:49 i

När jag gått upp och lagt mig så funderar jag aå fruktansvärt mycket, vilket kan vara både bra och dåligt, men just nu är dwt mest bara jobbiga tankar.. Så ikväll funderar jag på om jag redan nu ska stänga av tvn fortfarande väldigt tidigt men det bästa med att vara vuxen är att göra precis som man vill ;)

4 April -2013

Publicerad 2013-04-04 10:30:32 i Allmänt,

Det märks på en gång när Evelina börjar bli sjuk, då är det slut på egentiden på nätterna, och hon vill ligga ingosad i mamma hela natten om hon får bestämma! Och inget hostande på dagarna men på nätterna, usch, hostmedecin en gång på kvällen och så får hon ännu en gång på natten då hon hostar så hemskt. 
Idag ska jag handla lite saker till helgens kalasande då L fyller år, skulle helst vilja göra en stor fet god smörgåstårta, men då han inte tycker om det känns det väl inte sådär jätte lockande. Så jag får väl göra en vanlig tårta och så baka massor med onyttigheter. Och så tänker jag unna mig en härlig egen liten smörgås bakelse ikväll istället :)

Apr. 03, 2013

Publicerad 2013-04-03 17:13:04 i

Full fart här hemma! När vi kom hem var vi utomhus, kan inte säga annat än att det är skönt att Evelina kan göra något ute. Än så länge är det bara vägarna som gäller då det är så isigt överallt, men hon älskar det!


Here we go

Publicerad 2013-04-03 12:53:34 i Allmänt,

Imorse innan jag lämnade Evelina så ringde jag lite samtal, det är ju så himla svårt att ringa med henne hemma, och så har alla (nästan iallafall) telefontid mellan 8-9 och sen ska dom ringa upp senare? Då skulle man väl lika gärna kunna ringa lite längre. Så när hon lämnades på dagis så var det att skynda sig göra det som skulle göras innan jag skulle få telefonesamtalet. Och jag hann till och med hem innan! så det det var skönt! Så nu är det bara att vänta och hålla tummarna. 

3 April -2013

Publicerad 2013-04-03 10:40:51 i Allmänt,

Ännu en dag som jag skjuter upp spacklingen! Natten har varit hemsk, svårt att somna, och sover jätte dåligt.. Och en liten Evelina som vaknade och ville mysa med mamma. Men, men inatt tar vi nya tag och eftersom jag sovit alldeles för lite inatt kommer jag förhoppningsvis att kunna somna gott ikväll.
Idag kör vi en riktig matlagningsdag här hemma, L får Spagetti och Köttfärssås och jag gör den svenska moussakan! Det är så fruktansvärt gott så nu har jag mat i 2 dagar iallafall. Så imorgon eftersom jag slipper matlagningen så tar vi spacklingen då. Blir så mycket bättre om jag inte skjuter upp det.
 

Egentiden.

Publicerad 2013-04-02 20:38:45 i

Funderar lite vad jag ska göra för något speciellt på kvällarna när Evelina somnat, jag känner att jag behöver slappna av! Så med andra ord så ska jag såklart pyssla om mig själv! Ansiktmask kanske? Någon gång ibland vorde väl inte vara att begära för mycket?

Disneyklubben.

Publicerad 2013-04-02 17:11:14 i Evelina,

Jag tror jag skrivit om det förut. Men here we go again.
Vi har beslutat att gå med i Disneyklubben åt Evelina iallafall. Även om hon är för liten just nu så ser vi att i framtiden kommer det vara bra att ha alla dessa böcker.
Hon älskar redan nu att sitta och bläddra i böckerna och eftersom vi planerar att läsa saga för henne när hon blir större kommer böckerna att vara till stor användning.
Jag själv är ett stort Disney fan och jag ÄLSKAR filmerna! 
Ett minne jag har sedan jag var liten när jag sov över hos mina kusiner var att jag älskade att dom hade så mycket böcker.

eftersom det inte hände något mer.

Publicerad 2013-04-02 15:55:15 i

Så börjar jag om idag, inga storhelger på ett tag så nu jäklar aå jag lyckas! Inge cola som gäller, ända gången jag får dricka det är när vi köper mat, men annars ska det inte finnas något sånt hemma! Ska han ha någon dricka får han köpa något som jag inte tycker om!

Drömmer mig bort..

Publicerad 2013-04-02 13:33:45 i Allmänt,

Sitter här hemma och drömmer mig bort.. Till Ullared.. Ja, jag vet! Jag har väl inte alldeles för höga önskemål ibland. Men bara att få komma hemifrån, och få shoppa! Men just nu ser det inte speciellt ljust ut med att komma iväg! Men jag ska verkligen försöka! Nu jäklar hoppas jag att jag får ett jobb snart så att jag får in nå pengar! Förhoppningsvis borde jag väl få något till sommaren iallafall! Annars kan jag slopa alla mina drömmar! Nu håller vi tummarna att lite få av våra drömmer kan gå i uppfyllelse iallafall <3

2 April -2013

Publicerad 2013-04-02 12:55:54 i Allmänt,

Jaha, då var påsken över för denna gång och nu är det vardag! L har nyss åkt till jobbet då han gör sin femte kvällsvecka och jag väntar på att jag kan åka och hämta Evelina på dagis! Imorgon ska det spacklas färdigt här hemma har jag bestämt! Har skjutit upp det alldeles för länge nu och jag vill ju få det klart någon gång så imorgon måste det göras! Det är inte så himla mycket som ska spacklas heller.
Idag har jag dessvärre inte gjort någonting här hemma. Mår inte bra så det har varit soffläge ända sen jag kom hem efter jag lämnde Evelina!
 

1 April -2013

Publicerad 2013-04-01 12:13:09 i

Härliga första april! Sovmorgon till halv åtta och frukost med Josefin och David och nu sover lillan middag! Imorgon när hon är på dagis funderar jag på om jag ska till biblioteket och skriva ut lite jobbanansökningar, även om jag triva väldigt bra hemma med Evelina så trivs jag väldigt bra med att jobba också!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela