The Time Of My Life.

Min vardag, mina tankar och mitt liv som mamma.

En nackdel.

Publicerad 2013-05-31 17:14:39 i Allmänt,

En av nackdelarna när man jobbar lite ibland bara är att man kan få lite ångest över att jobba, men samtidigt känner jag att jag behöver komma hemifrån och göra något annat än att vara mamma, och jobba är väl perfekt då med tanke på att jag tjänar pengar samtidigt! Kan ju inte bli bättre ;)
Jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna jobba hela sommaren utan problem av graviditeten.

Härliga Fredag!

Publicerad 2013-05-31 15:26:33 i Allmänt,

Jaha, då var Fredagen här och redan eftermiddag! Hade hoppats att vi skulle träffat L lite under dagen då han har ledig Fredag eftersom han gått kväll! Men inte då, har har vi kanske sett totalt en halv timme idag, fick ta med Evelina till affären ocskå, men han skulle hämta husvagnen och den krånglar så han har inte kommit därifrån än. 
Har iallafall potatis på spisen till matlåda imorgon, tänkte lyxa till det med hemmagjord potatissallad och grillad kyckling! Enkelt och super gott, kanske jag får i mig något under dagen också! Viktigare att äta när jag jobbar, för hemma kan jag ju ändå äta lite när jag känner för det.

Lindex.se

Publicerad 2013-05-30 18:09:14 i Allmänt,

Jaha, efter lite funderingar och lite klickningar så blev det en sommarbeställning hos lindex.se till Evelina, klänningar mest, hon har ju lite kortbyxor och så blev det även lite annat! Kommer att bli såå bra!

Sommar, sommar och sommar!

Publicerad 2013-05-30 17:43:44 i Allmänt,

Idag har vi ju haft en riktig härlig dag i solen, ända som fattas för Evelinas del är sandaler och lite mera sommar kläder! Var in och kikade på H&M, Kappahl, Lindex och vad fina kläder det finns! Blir så sugen på att shoppa massor! Kommer att bli ur fattig nästa gång vi ska till Falun, ska slå på stort och spara panten till dess också.

30 Maj -2013

Publicerad 2013-05-30 17:31:27 i Allmänt,

Åh, vilka härliga dagar! Önskar att jag hade råd och vara mammaledig hela den här sommaren också, men inte då! Jag måste väl vackert jobba som alla andra antar jag.. Samtidigt är det skönt det också, komma hemifrån och inte bara vara mamma hela tiden. Träffa vuxna som man annars inte skulle träffa.
Till helgen är det dags igen, men först ska jag njuta av morgondagen som ''bara'' mamma :)
 

Vecka 12 (11+2)

Publicerad 2013-05-29 15:13:00 i Olivia,

Jaha, då har vi alltså gått in i vecka 12 och efter den här vecka har vi gått igenom den mest kritiska tiden, men vi har iallafall gått ut offentligt överallt att Evelina ska bli storasyster, vilket känns bra då jag tycker att det syns och inte äger jätte mycket stora kläder.
Den här graviditeten kommer dom att hålla mer koll på mig, med tanke på att jag fick havandeskapsförgiftning förra gången, så om 2 veckor ska jag till Falun för första besöket, ska bli spännande och se hur det kommer att funka den här gången.
Jag kan ju iallafall säga att dom här 2 veckorna har varit bland de värsta veckorna jag varit med om, illamående, huvudvärk, försöka att inte stressa.. Har nästan inte kunnat äta för jag vill inte ha något och mår illa samtidigt. Så nu med illamåendet och sånt är det skönt att vi gått ut med det så folk på jobbet kanske förstår lite mer.? Men det är väl inte säkert det heller.

Usch och fy för sommaren!

Publicerad 2013-05-29 10:23:40 i Allmänt,

Största nackdelen med sommar är nog fan att klippa gräset! Har aldrig tidigare haft något emot det, men här vid det nya huset lutar gräsmattan överallt! Så mycket att göra för att kunna släta ut mattan! Den är ojämn överallt så till nästa sommar ska det fixas!

29 Maj -2013

Publicerad 2013-05-29 09:37:43 i Allmänt,

När hormoner inte är det lättaste att ha och göra med och L sovit alldeles för lite, då är det ju jätte roligt här hemma. Och det värsta är väl att jag är så långsint och så blir jag ju så himla ledsen, fast det inte är något att bli ledsen för.

28 Maj -2013

Publicerad 2013-05-28 18:22:34 i Allmänt,

Här har vi nyss klivit innanför dörren här hemma! En tur till Falun på återbesök med lillan, vilket resulterade en tjej på 9 kilo och 78 cm lång och dessutom en utskrivning! Gud så skönt att slippa åka fram och tillbaka med henne nu blir det bara åka fram och tillbaka med mig nu ett tag framåt iallafall! Första besöket väntas om 2 veckor!

Lycka

Publicerad 2013-05-27 21:38:13 i

Kan bara säga att när nattningen krånglat under en längre tid och det bara tar en kvart tills hon somnat, det är lycka de!


Nyinköpt.

Publicerad 2013-05-27 16:54:20 i Allmänt,

Även om jag är inne i en period som jag är väldigt urfattig, så kan det ju hända att det vänder till nästa månad (om jag har tur) Så lyxade jag till det oh beställde en klänning till sommarvärmen! Vill ju ha något som jag får lite mera färg av, och som magen kan växa i under sommaren och som är skön, och vad jag letat och letat! Men idag klickade jag hem en som jag hoppas kommer att bli bra!
Hittade en sida som jag inte beställt kläder ifrån Bonprix.se
Jätte fina kläder, inte alls överpriser, och så får vi väl se när klänningen kommer vad jag tycker om den!
 
Och här var det tänkt att det skulle komma en bild, men det gick inte att ta bara bilden, utan då blev det hela sidan, så får vänta med att visa upp den tills vidare :)
 

Fotoframkallning.

Publicerad 2013-05-27 15:28:44 i Allmänt,

Sedan Evelina föddes har jag faktiskt varit ganska duktig på att framkalla kort till hennes fotoalbum, är livrädd att det ska bli nå fel på datorn så alla kort bara försvinner, så det är ju ganska bra för då beställer jag mer kort! Så nu börjar det bli dags igen! Tömde mobilen idag!

!

Publicerad 2013-05-27 13:56:41 i Allmänt,

Här hemma har vi full fart! L har iallafall åkt iväg till jobbet (med sin bil) så vi slapp bli utan bil, även om det känns som det hade kvittat då vi inte ska någonstans idag! Så jag och Evelina passade på att åka iväg till tippen med lite skräp så nu känns det mycket bättre! Skulle fortsatt med städningen, men energin är inte den bästa idag!

27 Maj -2013

Publicerad 2013-05-27 08:52:30 i Allmänt,

Usch, när man har ont i halsen går det ju nästan inte att sova, halsen är som värst på nätterna, liten stund på morgonen och sen känns inte alls under dagen. Det resulterar iallafall att jag sover väldigt dåligt, och det blir inte bättre av att Evelina också sovit dåligt inatt! Men hon sover iallafall i sin säng, vilket är fruktansvärt skönt! Hon är ju som en liten virvelvind när hon sover, jag har fötterna och L har huvudet hos sig!

26 Maj -2013

Publicerad 2013-05-26 12:49:52 i Allmänt,

Idag vill jag gratulerna att mammor! En dag för oss mammor, det är väl inte helt fel ;)
Idag började morgonen hemma hos mamma, där valde vi att berätta för mamma att Evelina ska bli storasyster. Men hon måste hålla det hemligt till lite senare då det ska berättas för Lollos föräldrar också! Sen är det ute, så till veckan är det lika bra att gå ut med det på facebook också, lika bra för att slippa allt skitsnack! Tog en fin bild på Evelina idag där hon har sin "JAG SKA BLI STORASYSTER" t-shirt på sig, den blir nog en bra blid tror jag! Folk får iallafall tycka och säga vad dom vill, för det är iallafall ett gemensamt beslut vi har tagit, inte bara för våran skull, utan för Evelinas skull också. 
Jag har aldrig haft någon syster som jag hade nytta av när jag var liten, har ju en syster men vi har ju bara samma pappa så vi bodde ju inte tillsammans speciellt mycket när vi var små, det är väl nu när vi är äldre vi har nytta av varann. Men jag vill iallafall att Evelina ska ha ett syskon nära, men inte för nära, och inte för långt isär, så två år är ganska bra tycker jag!

Vad gör man?

Publicerad 2013-05-25 21:20:03 i Allmänt,

Att man kan älska någon så liten så mycket? Kärleken till ens barn är helt obeskrivlig! Men vad gör man när man har fått tålamodet testat om och om och om igen under flera dagar, flera nattningar, i flera veckor? Hur gör man för att få tålamodet att räcka till?!
Jag menar inte att tålamodet tar helt slut och jag gör något dumt, skulle aldrig falla mig in. Men jag känner att jag kommer till en bristningsgräns som är så skör som en liten sytråd som lätt skulle kunna gå av.
Har alltså provat natta Evelina sedan halv åtta, och jag valde att gå upp då hon visade tecken på att vara trött. Upp vi gick, välling hon drack och inte ett öga stängdes alls, kvällarna har alltså blivit en mardröm, tar oftast flera timmar och natta, vet inte vad jag ska göra för att det ska funka bättre. 
Så till slut gick vi ner så hon får leka av sig lite.. Och här sitter hon inkrypen i mig här i soffan och visar inte alls nå tecken på att hon vill leka. Vad gör man? 
Idag är jag dessutom lite extra trött efter en natt med fruktansvärt dålig sömn, plus några timmars jobb på det, ca 2½ timme i bil, ca 3 timmar på akuten. Ja, behöver jag fortsätta? Efter en hård natt och en hård dag så skulle jag så gärna bara vilja att hon somnar utan problem så att jag för en gångs skulle hinner ha lite ensamtid och slappna av lite innan jag är så trött så ögonen inte kan hållas öppna länge.

Klockan..

Publicerad 2013-05-25 18:53:06 i Allmänt,

Klockan är inte ens sju och det är redan 12 timmar sedan jag skrev något! Då har man varit vaken alldeles för tidigt!
Planerna för dagen gick inte alls som planerat men med dagens resultat är jag ändå nöjd! 
Tillbringat alldeles för många timmar på akuten idag, men jag tror att vi fick komma därifrån efter ca 3 timmar och så var det biltema och MAT som gällde, åt nästan inge frukost imorse och 2 kokta korvar på förmiddagen och jag var såå hungrig.. Men till slut fick jag mat och lyckades ändå inte få i mig speciellt mycket. Gruvar mig för tiden som är framför, men det är bara  är att gilla läget! Snart ska det iallafall badas för Evelinas del, sen är det natten!

Kommer bli en tuff..

Publicerad 2013-05-25 06:27:12 i Allmänt,

.. dag det här! Jag är suuper känslig mot dofter, och kommer det någon konstig doft, behöver inte ens vara någon som luktar äckligt! Så då spyr jag också. Blir kul idag om jag ska hem till någon som det luktar äckligt hos, det luktar ju inte jätte gott hemma hos någon pensionär just nu, men hos vissa går det iallafall att vara hos, kan bli en mycket spännande dag det här!

25 Maj -2013

Publicerad 2013-05-25 05:38:53 i Allmänt,

Fy vad jag sovit dåligt inatt.. Vaknat säkert en gång i timmen.. Så nu när klockan var fem kände jag såklart att jag ville sova mer, men att det ändå inte var någon idé eftersom klockan ringer 6 och då skulle jag säkert vara tröttare än någonsin.
Så nu sitter jag och funderar vad jag ska äta för frukost i lugn och ro innan jobbet för jag har då mer än en timme innan jag behöver åka. Och med tanke på att jag sovit såhär dåligt inatt så blir det nog en middagslur med Evelina för att orka med resten av dagen sen!

If it's makes you happy, why the hell are you so sad?

Publicerad 2013-05-24 16:55:32 i Allmänt,

Idag är iallafall en bättre dag, just nu! Känns mycket bättre rent psykiskt! Och imorgon ska jag iväg och jobba några timmar så då kommer jag på andra tankar också! Kan ju inte bli bättre ;) Evelina får morgonmys med pappa och jag får komma hemifrån i några timmar och tänka på annat!

24 Maj -2013

Publicerad 2013-05-24 10:52:55 i Allmänt,

Idag är det lite pyssel här hemma. Vi har ju flyttat väldigt många gånger, och ju mer flyttar vi gjort desto längre tid tar det att komma iordning så som man vill ha det. 
Men idag har jag pysslat lite i vardagsrummet, med gardiner och så, dammat. Vi ska ju så småningom renovera vardagsrummet och innan det kommer jag inte heller att köpa nå nya gardiner så de jag har får duga, och jag kan ju säga att jag är nöjd iallafall!
 

En jobbig period.

Publicerad 2013-05-23 15:30:12 i Allmänt,

Just nu har vi en väldigt jobbig period, rent ekonomiskt. Och känslomässigt.
Har ju fått någon faktura den här månaden efter våran förra hyresgäst som måste betalas, och jag får mina jävla skit pengar från a-kassan och L fick en fruktansvärt dålig lön. Just nu ser det inte speciellt ljust ut och skulle inte ens kunna klara oss om vi är så snåla som vi bara kan, för det finns inga pengar att vara snål med. Jag får ju pengar nästa vecka, men det går direkt in på hus kontot. Så vi börjar månaden med att tömma frysen iallafall ;)

23 Maj -2013

Publicerad 2013-05-23 09:13:29 i Allmänt,

Här går vi mot stormsteg mot Juni, sommaren vilket (tyvärr) bara innebär massa jobb för mig! Men ekonomiskt sätt så känns det förhoppningsvis bättre i Juli när jag får en riktig lön (eller mer än a-kassan iallafall)
Blev lite filmsugen idag och gick in på filmtoppen och kikade vad som va ett bra altenativ.. Men alla filmer som jag vill se var uthyrda.. Som vanligt. Det är väl den största nackdelen till att det är så billigt att hyra film iallafall.
Men vädret är okej idag så jag antar att det blir lite utelek senare idag iallafall, Evelina är lite bättre med hostan, men lite friskluft gör nog susen!

Just nu är det mycket..

Publicerad 2013-05-22 12:25:54 i Allmänt,

Känslor, tankar och mycket annat! 
Har iallafall pratat med försäkringskassan och blev väldigt nöjd efter det samtalet :) Kollade även medans jag pratade med dom så dom har ändrat så jag drar rätt skatt, och det stämde så bra så! Annars har det väl inte hänt så mycket här hemma som det borde, har kommit in i en period när jag skulle vilja göra så mycket här hemma, men tyvärr har vi fått skjuta upp det mesta fram tills vi får mer pengar, alltså till efter sommaren när jag får lön, då ska det köpas färg och spackel så att vi blir klar någon gång med våra sovrum!
Annars är det just nu mycket tankar, oro och känslor som kommer upp just nu. Men dessa tankar och den här oron kommer jag nog få ha kvar ett tag till är jag rädd för, iallafall 2 veckor till, och sen börjar väl nästa oro!
 

22 Maj -2013

Publicerad 2013-05-22 09:09:38 i Allmänt,

Efter en hostig natt för Evelinas del så vaknade hon vid sju imorse och kröp närmare mig och så somnade vi om och sov ända till halv nio! Vilket var välbehövligt både för mamman och för barnet!
Idag ska vi inte åka en meter från gården är det meningen och jag hoppas att det kommer att gå och fullfölja det! Ska badas och duschas här hemma och städas! Skulle dammsugit av hela huset idag, men det får vi e om vi hinner med efter att plock!

21 Maj -2013

Publicerad 2013-05-21 13:07:30 i Allmänt,

Hurra Hurra för Evelina på din 20 månaders dag <3 Kan inte ens beskriva med ord hur livet som mamma är, hur vårat liv förändrades på kvällen för 20 månader sedan. Resan vi gjort med dig, och hur du förgyller våran vardag <3
Idag fick Evelina stanna hemma från dagis då hon är förkyld och har en väldans hosta! Får hoppas att hon hinner bli bättre tills imorgon så jag kan jobba på Torsdag.
Så trots att vädret är perfekt för att vara ute är vi inne ändå då det inte går att vara utanför dörren då vi har massa åkrar runt om oss som dom har ut massa äckel på! Men en innedag är mer än behövlig, har varit uppe och hängt in rena kläder i gaderoben, vikt sängkläder och parat strumpor (sånt som jag brukar göra utan Evelina) men fick göra fast hon stannade hemma! 

19 Maj -2013

Publicerad 2013-05-19 18:55:34 i Allmänt,

Ännu en dag ute på äventyr och jag är helt matt, trött och allmänt slut som människa. Har iallafall varit in och handlat inför morgondagen, för som det ser ut så blir det en hel dag i bil även då.. :/ 
Känns just nu sisådär, men vad gör man inte!
Hittade en bil på blocket idag, och det såg jätte bra ut, så det ska vi titta på ända borta i Säter.. Och så ska vi ju till Mora för vi har ärenden dit just imorgon.. Så på Tisdag blir det en riktig hemmadag och bara massa nytto göra! Komma ikapp lite inomhus. 
När vi kom hem från Lima/Sälen idag så städas även bilen! Så ren har den inte varit på evigheter! Nu är det bara utsidan kvar, men den får vänta tills regnet kommit ner!

Nästa projekt..

Publicerad 2013-05-18 16:18:18 i Allmänt,

Nästa projekt som börjar här hemma är att fixa iordning uteplatsen! Att bara kunna ha altandörren öppen när det är så här varmt ute! Kunna sitta ute och äta! Ska bli toppen! Har ju en dag den här veckan Evelina är på dagis så då ska det börjas att fixas iallafall!

18 Maj -2013

Publicerad 2013-05-18 15:24:13 i Allmänt,

Då har det varit folkrace på schemat hela dagen! Så jäkla jobbigt när det är så jäkla varmt ute, vet att man inte ska klaga, men jag gillar det inte! Kom hem för en stund sedan då det ska eldas varmvatten och så blir det nog jobbigt även för den lilla i familjen att vara ute i solen en hel dag, så nu är det inomhus som gäller resten av dagen! Ska elda varmvatten då hela familjen ska duscha/bada idag, kanske blir ut en vända till kvällen så hon får leka av sig lite innan sovdags! 
Ska även leta fram lite mer sommarvänliga kläder till mig, känns som jag måste gå in på någon sida och beställa lite svalare kläder då jag bara äger en kjol och ett par shorts!
 

17 Maj -2013

Publicerad 2013-05-17 09:49:03 i Allmänt,

Härliga Fredag och jag och Evelina slog på stort och sov till efter åtta! Det var behövligt, och ändå känns det som jag skulle behöva sova lite mer, eller en hel natt iallafall, vet inte varför det inte går att sova heller..
Idag är det fullspäckat schema så vi ska alldeles strax åka iväg för dagen, ska försöka hitta någon present till min kusin som konfirmerar sig på Söndag, finns MASSOR att göra :)

Glömde ju!

Publicerad 2013-05-16 10:57:38 i Allmänt,

Tredje dagen utan cola :) Känns fortfarande jätte jobbigt, men det är ändå något som jag lär mig hantera! Känner mig törstig, men ändå så duger inte vatten, så det är ju socker och koffeinet egentligen! Men förhoppningsvis kommer det är bli bättre nu efter de första dagarna. Igår så tänkte jag nästan ge upp men så tänkte jag framåt och då kände jag mig lite mera pepp så jag lyckades att låta bli :)

16 Maj -2013

Publicerad 2013-05-16 10:46:29 i Allmänt,

När jag är ensam hemma är det bara stress, stress och stress! Måste alltid hinna med så mycket som möjligt! Evelina är bara på dagis 3 timmar idag men jag har då hunnit städat bort det värsta iallafall här hemma och dammsugit av golven och nu väntar jag på att varmvatten så jag kan slänga mig in i duschen innan Evelina ska hämtas! När jag jobbar kväll är det mycket som ska hinnas med här hemma och jag hoppas jag kommer hinna med det mesta iallafall. Och har Evelina tur så kunde mormor följa henne på vårfesten ikväll på dagis! Så typiskt att jag jobbar kväll när det är, men pengar måste man ju ha!
 

peppad!

Publicerad 2013-05-15 08:00:08 i

Andra dygnet utan cola.. Gårdagen var riktigt tuff hade lätt kunnat ge upp om jag inte hade en anledning! Men nu är vi som sagt inne på andra dygnet och det är fortfarande jobbigt, men inte alls som igår, så vi kör på!

13 Maj -2013

Publicerad 2013-05-13 10:31:17 i

På slutet har det blivit för mycket av det goda, godis, ostkrokar och alldeles för mycket läsk!! Men nu måste jag sluta med det! Någon gång ibland är väl helt okej, men absolut inte så mycket det har blivit på slutet.
Vatten ellet jucie ska drickas! Kommer inte sätta för höga mål, det är roligare att sätta mål som man vet att man kan nå! Sluta äta godis och ostkrokar har jag inga problem med utan det är ju läsken. . Så först och främst ska det inte drickas nå läsk innan fredag och går det bra så kan det tänkas att förlänga!

Första dagen!

Publicerad 2013-05-12 18:03:19 i

Då var den första arbetsdagen avklarad! Var lite nervös innan, en långdag första dagen helt själv? ! Men det gick så bra, gick verkligen över förväntan och förhoppningsvis blir det lika kul för det mesta ;)

På hugget.

Publicerad 2013-05-11 17:00:31 i

Känner mig på hugget idag. Alla som säger något åt mig får sig en stor smäll tillbaka. Nästan iallafall, jag hugger direkt tillbaka! Stackars min familj, och ingen vet ju varför heller ;) Men det kommer väl att vara så från och till ett tag nu antar jag!

11 Maj -2013

Publicerad 2013-05-11 08:36:07 i

Ju längre Evelina är vaken på kvällen, desto tidigare vaknar hon på morgonen! Konstigt tycker jag, då hon borde sova längre då? Eller iaf lika länge som jon brukar på morgonen, och inte tisigare. Men det är väl bara att gilla läget helt enkelt. . Idag är det iallafall en ledig dag och ska tillbringas här hemma med att göra alla måsten så man slipper göra dom när man jobbar!

God eftermiddag!

Publicerad 2013-05-09 18:06:45 i

Kvällsmaten till mig och Evelina blev varm tacos! Perfekt till matlådan imorgon, hade det inte varit för den hade jag inte lagat mat heller. Dagen i Borlänge blev lyckad, hittade alla måsten, egentligen behöver vi mycket mer, men det är ju alltid en början!

Vem behöver sova?

Publicerad 2013-05-09 02:55:34 i Allmänt,

Jaha, och här sitter jag. När jag känner att jag behöver sova som mest så går det för det mesta inte. Så nu sitter jag här i min ensamhet och ögonen och huvudet skriker efter sömn, om jag har tur kan jag gå upp snart. 
De senaste två kvällarna när jag jobbat så ligger Evelina fortfarande kvar i våran säng då L tycker hon sovit så bra, så det ska bli skönt att få komma in i våra egna rutiner igen och hon läggs ner i sin säng, för när jag kommer hem är det ingen idé att flytta henne för då vaknar hon för att jag är hemma så det funkar bäst så med andra ord.
Imorgon blir det en efterlängtad shoppingtur och jag hoppas att jag mår bättre, annars är frågan om vi kan åka.. Men jag håller tummarna att det blir bättre snart, och att jag orkar med en heldags shopping när jag inte sovit hela natten.

Hur svårt kan det va?

Publicerad 2013-05-08 13:25:42 i Allmänt,

Förra veckan beställde jag hem ett lakan till våran dubbelsäng, då vi bara har ett lakan, och det måste ju såklart bytas. Haft ett förut som krymte i tvätten så det passade inte till slut. Så nu beställde jag 240 extra brett för att det inte ska krympa i tvätten. Ett vitt lakan fick det bli så att det passar till alla påslakan. 
Så idag kom det på posten! Ett ljusblått alldeles för lätt för att vara ett sånt stort lakan. Så nu har jag alltså fått fel lakan... Hur svårt kan det vara att skicka rätt lakan egentligen. Nu tror jag att det är färdigbeställt på jotex.se för att det är inte första gången det blivit fel heller.

Brio Race

Publicerad 2013-05-08 10:25:24 i Allmänt,

Här är den! Vagnen som vi funderar starkt på! Lätt, smidig, nu ska det räknas här och förhoppningsvis kommer den här vagnen hem till oss någon gång i sommar! Måste ju passa på med sådant när man jobbar ;)
Ska givetvis ha en ratt till den också, och så ska det vara regnskydd. Valde racen istället för sulkyn för att vi är ute i alla olika väder och sufletten skyddar från både sol och regn!

8 Maj -2013

Publicerad 2013-05-08 09:14:13 i Allmänt,

Och här laddar vi inför ännu ett kvällspass! Funderar på det här med vagn till Evelina, var nämligen hos mamma igår och hon tog fram sulkyn, och Evelina ville åka vagn på en gång! Hon ville till och med sitta i vagnen när den stod stilla, och vagnen vi har går ju bra att åka, men inte alls lika som sulkyn igår. Så vi har väl börjat diskutera hur vi ska göra, skulle ju behöva en sittvagn till henne, mycket smidigare och eftersom hon hellre vill sitta i en sådan så är det klart att vi måste överväga hur vi ska göra. Men då är frågan, ska vi sälja vagnen vi har och köpa en sittvagn istället, det är ju mer en penga fråga egentligen. Att det är klart att vi hellre skulle vilja ha alla vagnar vi skulle kunna tänka oss, men nu är vi ju inte gjord är pengar heller. Så då är frågan hur vi ska göra´?

7 Maj -2013

Publicerad 2013-05-07 08:39:53 i Allmänt,

Jaha, då var jobbkvällen här! Haft morgonmys med Evelina, det är det bästa på hela dagen, när hon slår upp sina ögon och vi ligger och myser en stund innan det är dags att gå ner.
Men nu är det full fart för att hinna med allt innan det är dags för jobb. Har iallafall slängt i det sista i maskinen från Evelinas spy kalas och så ska det hängas ut så hinner det torka idag, L har fått order om att ta in det till kvällen!

6 Maj -2013

Publicerad 2013-05-06 16:56:42 i Allmänt,

Vilken dag! Evelina har ju som sagt varit hemma med pappa idag! Så hon har varit ganska slak och hängig, men såklart har det varit massa bus också! Jag har jobbat förmiddag och nu har jag två kvällar framför mig! Ska faktiskt bli ganska skönt! Så imorgon är det mormor som gäller en liten stund för Evelina istället för att hon bara ska vara en liten stund på dagis, gör likadant på Onsdag också. Men det bästa av allt nu är att vi slipper gå upp klockan 6 :)

i väntan..

Publicerad 2013-05-06 06:33:25 i

Själv såhär på morgonen! Evelina blev dålig igår så hon och pappa får stanna hemma idag, eftersom jag bara går brevid på jobbet än så länge! Så det hör inte till vanligheten att sitta och ta det lugnt såhär på morgonen!

5 Maj -2013

Publicerad 2013-05-05 16:35:10 i Allmänt,

Dagen blev inte riktigt som planerat och antagligen en tidig kväll om vi ska orka komma upp imorgon bitti. Haft så fullt upp så vi glömde att Eveina inte hade sovit nå middag, så hon fick väl ta en liten powernap iallafall. Barnet är även badat och snart ska de vanliga sysslorna inför morgondagen, tänkte gjort mat och matlåda med matplanerna blev inte heller som planerat så nu är vi utan matlåda igen :/

ibland blir det bara så fel.

Publicerad 2013-05-03 19:18:12 i

Idag är jag bara allmänt less på L's familj.. Dom bara tar han förgivet, att han kommer när dom ropar.. Och felet är ju att han kommer också. Klart man ska ställa upp för sin familj.. Men det finns faktiskt gränser.. Man ska inte behöva släppa allt för att dom ska behlva hjälp. Så idag har vi inte träffat L många minuter, inte en 1 timme totalt. När ska dom inse att vi har en egen familj, ett eget hus.. Ja, med andra ord väldigt mycket annat än att allt bara ska handla om dom. Och set värsta med allt det här är att han aldrig får ett tack eller att dom visar sin uppskattning. .

3 Maj -2013

Publicerad 2013-05-03 13:18:48 i Allmänt,

En fullspäckad dag som fick lite ändring i schemat!
Var meningen att jag skulle göra en riktig långdag idag ända till kl. 16 men det blev visst ändrade planer då dom ringde från dagis och Evelina var dålig sa dom. Var bara att slänga sig i bilen och åka hem! Så nu sitter vi här och myser och jag tycker inte att det verkar vara allt för stora fel på henne. Men vi får ta en hemmadag idag så får vi se vad som hinns med mer. Viktigast är ju Evelina och är vi bara hemma så kanske vi hinner med de måsten vi har här ;)

Sista minuten.

Publicerad 2013-05-02 16:46:05 i Allmänt,

Önskar att rubriken menade en sista minuten resa till värmen, men inte då! Verkligen sista minuten med deklarationen. Skickade precis in den! Brukar alltid vara ute i god tid och göra det så fort dom kommer nästan, men iår blev jag ju återbetalningsskyldig så då var det väl inte lika roligt helt enkelt. Men nu är det betalt och inskickat iallafall.

Första arbetsdagen.

Publicerad 2013-05-02 15:25:30 i

Gick faktiskt över förväntan! Känns att jag inte är van att jobba och absolut inte att jobba med just det här. Men kändes toppen att vara tillbaka :) Tröttheten slog väl till efter lunch, men efter några arbetsdagar så går väl det över!

2 Maj -2013

Publicerad 2013-05-02 06:21:44 i

Då var dagen här som jag väntat på lite över en vecka, hatar verkligen tidiga mornar och det blir ju inte bättre av att Evelina inte vill gå upp heller! Så nu har vi ätit frukost och packat väskorna så nu ska vi snart åka :)

fullspäckad

Publicerad 2013-05-01 19:11:19 i

Vilken fullspäckad dag! Varit utomhus större delar av dagen, tyvärr blir ju matlagningen lidande då, så vi fick stressa som bara den nu på kvällen för att hinna med allt! Och då har vi inte ens gjort iordning något alls inför morgondagen! Idag har Evelina inte ens haft tid att sova middag, så hon somna inom 5 minuter när vi
kommit upp!



Att det inte ska kunna gå bra..

Publicerad 2013-05-01 14:46:40 i Allmänt,

Jaha, som jag tidigare skrivit har vi ju fått tag på en ny hyresgäst och det bekymret var ur världen trodde jag. Då ringer hon och säger upp det igen.. Så nu står vi på samma ruta som förra veckan, Hon har ju 3 månaders uppsägningstid och allt sånt, men nu måste vi hitta en ny igen. Önskar att vi kunde få huset sålt istället och slippa skiten.. Men men. Ny annons ute och nya tag!

Jadu..

Publicerad 2013-05-01 12:53:50 i Allmänt,

Halv tio vaknade Evelina idag! Halv tio, det är nog något slags rekord iallafall! Skönt att hinna vakna i lugn och ro tycker jag!
Har iallafall varit in och handlat till maten idag! Grillat står på menyn idag :) Mumma, och så kommer väl mina nerver spöka under dagen eftersom imorgon är det dagen med ett stort D, jobb står på schemat, så väskor ska packas idag :)

1 Maj -2013

Publicerad 2013-05-01 08:33:45 i

Och här sitter jag alldeles ensam, både E och L sover fortfarande och jag kan såklart inte sova! Så typiskt när Evelina sover länge. Kom hem med en fruktansvärt trött Evelina vid tio igår och hon sov inom en halv timme. Men de få timmarna vi var borta blev lyckade iallafall, hon hittade en typ av en trehjuling som jag skulle skjutsa runt henne på, så det är något vi måste kolla upp och ev köpa till henne.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela